Sparar min tid så att jag kan spara på dig

Jag tror att jag håller på att bli sjuk, vilket inte vore så trevligt Jag har ont i min hals och i mitt huvud och hostar en del. Men nåja, förhoppningsvis så blir det inte värre. Idag har jag varit i skolan och sedan begav jag mig mot Slussen för att möta Fanny. Vi satte oss på String och fikade och pratade och sedan gick vi runt ett tag. Nu ska jag snart börja packa till klassresan, om jag orkar hehe, annars får det vänta tills imorgon. Jag har gjort en spellista på spotify också. den heter "hjärta" och den finner ni här: http://open.spotify.com/user/skimret/playlist/73aGk75eAJNqpmxTNMzwED.

Det är låtar som är bra helt enkelt, enligt mig. Adjö och puss.

Bara något jag kom att tänka på

Någon gång i januari-februari ska jag välja gymnasium. Då måste jag ha en ansökan ifylld och inskickad. Jag har ingen aning om vilket gymnasium jag vill gå på och har lite smått panik. Jag tror att jag vill gå på någon samhällslinje. Mer än så vet jag inte. Känner att när det blir dags att välja gymnasium kommer jag ha en väldig panik och ångest. Det känns som att ens liv och framtid typ hänger på det här valet. Jag kommer säkert välja något som jag sedan inser att jag inte alls ville gå på och sedan kommer allt gå åt helvete. Så känns det. Det är ungefär ett halvår kvar tills det är dags att välja och tiden har ju en tendens att gå väldigt snabbt. Det finns ju så himla mycket olika gymnasier och linjer att välja på, hur ska man kunna bestämma sig? Det hade ju varit bra om jag visste nu vilket gymnasium jag helst vill gå på så att jag kan försöka få dem betygen som krävs. Men nu gör jag ju inte det tyvärr. Nåväl, vi får väl se vilket gymnasium jag befinner mig på om ett år. Spännande...


Time to pretend

Idag har jag varit i skolan och haft lite lektioner. Fast vi har inte arbetat så mycket precis utan mest fått veta vad som komma skall. Egentligen slutar vi klockan fyra på måndagar men vi fick sluta två eftersom att det är första riktiga skolveckan. Typ. Nu sitter jag och bränner mig lite överallt på mitt varma te heheee. På fredag åker jag på klassresa och missar Popaganda ja jo jag vill dö. Fan vad sur jag blir när jag tänker på det. Redan förra året när vi stod utanför Popaganda under Shout out louds bestämde jag mig för att jag skulle gå nästa år. Men icke. Jag vill inte missa det. Liksom MGMT, Lykke Li, Markus Krunegård, Johnossi, Suburban kids, Parken osv osv. Jag antar att ni förstår den djupa sorgen över att missa detta. Apa. Sådan himla otur att det skulle vara precis samma helg.  


The worst combination of addictions


Mitt hjärta är ditt att förstöra

Helloo. Jag har gjort scones som jag har ätit till frukost och nu städar jag lite i mitt rum. Jag ska snart åka hem till Fanny och där ska jag sova över. Det blir nog finfint. Nu måste jag skynda mig lite. PUSS.


Markuuus



Finfinfin.

Give a little love

Nu blev det återigen dags för ett bloggbyte. Den här bloggen fick heta "monthofmist" som är en låt med Laakso. Det här kommer nog bli en ful och tråkig blogg. Men det bryr jag mig inte om. Jag kommer att skriva om saker som jag känner för att skriva om och inte tänka särskilt mycket för jag orkar inte hålla på och tänka på om det ser konstigt ut och blabla. Orkar inte anstränga mig så mycket helt enkelt. Så vi får väl se hur detta blir. Jag heter iallafall Josefine och är 15 år. Mer än så orkar jag inte skriva om mig själv. Pussar.

RSS 2.0